Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Homemade: Peeling απευθείας από την κουζίνα!

Και όμως! Δοκιμάστε το και θα δείτε πως το handmade peeling δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά των επώνυμων καλλυντικών.Τα υλικά μας;; Ζάχαρη, λεμόνι και γάλα! 

Σε ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ βάλτε λιγότερο από μια κουταλιά ζάχαρη και μετά ποτίστε το με χυμό λεμονιού. Τόσο, όμως, ώστε να μην λιώσει η ζάχαρη. Επίσης, δεν χρειάζεται πολύ γάλα. Λίγες σταγόνες μόνο, απλά για να μην καείτε από το λεμόνι, αλλιώς τσούζει ελαφρώς. Εμένα πάντως δε με ενοχλεί και το προτιμώ χωρίς γάλα. Στη συνέχεια τρίψτε το μίγμα στο πρόσωπό σας για περίπου 4 λεπτά, όχι παραπάνω. Απολέπιση θέλουμε, όχι να βγάλουμε το δέρμα μας J 

Μπορείτε να ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό, βάλτε την αγαπημένη σας ενυδατική και έχετε μια απόλυτα καθαρή, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα! Σαν μωρού!

Την απολέπιση αυτή , όμως, καλύτερα να την αποφύγετε κατά  τους καλοκαιρινούς μήνες. Ή καλύτερα προτιμήστε την το απογευματάκι, αφού έχει πέσει λίγο ο ήλιος, γιατί το λεμόνι με τον έντονο ήλιο του καλοκαιριού μπορεί να δημιουργήσει πανάδες.Μπορείτε να ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό, βάλτε την αγαπημένη σας ενυδατική και έχετε μια απόλυτα καθαρή, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα! Σαν μωρού!


Έχουμε, λοιπόν, ένα προϊόν peeling εύκολα, γρήγορα και πιο οικονομικά από ποτέ! Είναι και μια καλή λύση για στιγμές όπως όταν τελειώνει το αγαπημένο σας προϊόν και χρειάζεστε οπωσδήποτε καθαρισμό, ή όταν θέλετε να αποφύγετε χημικά. Μην ξεχνάμε ότι καθημερινά βάζουμε τόσα πολλά με τα καλλυντικά και τις κρέμες και είναι καλό όποτε και όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε.


xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets