Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Essence: Ι just can't get enough!

 Για ακόμα μια φορά υπέκυψα στη χαρά του μπατίρη και πήρα ένα δυο πραγματάκια, έτσι για να ξεκινησει καλά η χρονιά!! Αυτή τη φορά το καλαθάκι μου έχει 3 σκιές, 1 mascara και ένα μολύβι για τα φρύδια. Ήμουν φρόνιμη δεν πήρα τίποτα άλλο (από essence).
multi action blackest black mascara
Αφού προηγήθηκε μια μικρή έρευνα σχετικά με τις mascara της εταιρίας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως πρέπει να δοκιμάσω κάποιες. Παρότι στα reviews η top αγαπημένη φαίνεται να είναι η Volume2 και με αυτή την προοπτική μπήκα στο κατάστημα, φυσικά και με τράβηξε η συσκευασία της multi action blackest black mascara. Η αλήθεια είναι ότι είχα ενδιασμους ως προς την αγορά αυτή, διότι η τιμή ήταν περίπου 4 ευρώ. Όσο και αν προωθούν το "οφθαλμολογικά ελεγμένο", με τόσο χαμηλή τιμή οι αμφιβολίες είναι κάτι το αναποφευκτο.
Βέβαια, δεν παρουσίασα πρόβλημα με τη φόρμουλα. Δεν δάκρυσα, δεν κοκκίνησαν τα μάτια μου και γενικά δεν παρατήρησα κάποια ευαισθησία. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαύρες βλεφαρίδες και δίνει αρκετό όγκο. Ωστόσο, δημιουργεί κόμπους και δε διαχωρίζει καλά τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. Επιπλέον, το προϊόν ισχυρίζεται πως δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες. Προσωπικά θεωρώ ότι τις κάνει απλά άκαμπτες χωρίς να δίνει καμία απολύτως καμπύλη. 
Σε σχέση με την τιμή της είναι μια κοινή mascara. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως, εφόσον για κάποιες άλλες έχουν ειπωθεί τόσο καλά σχόλια, είναι αυτονόητο πως θα πειραματιστώ στο μέλλον με λίγες ακόμα.
Eyebrow designer 04 blonde
Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ακόμα ένα προϊόν της εταιρίας για τα φρύδια σε μορφή σκόνης. Το βρίσκω, όμως, λίγο χρονοβόρο στην εφαρμογή του συγκριτικά με τα μολύβια. Ένα αρνητικό, το οποίο ενυπάρχει με τα σταντ της essence, είναι πως δεν έχουν tester για τα μολύβια. Συνεπώς, διάλεξα το πιο ανοιχτό χρώμα στην τύχη. Μάλιστα, το βρίσκω και ελαφρώς σκούρο για τα χρώματά μου.
Σε γενικές γραμμές το θεωρώ καλό προϊόν, με πολύ χαμηλή τιμή. Άλλωστε, για τα φρύδια δεν είμαι διατεθημένη να σπαταλήσω ούτε χρόνο, ούτε χρήμα.
olive garden 52
Ιδιαίτερο χρώμα με πολύ καλή απόδοση. Εάν αναζητάτε χακί-λαδί σκιά με shimmer την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το χρώμα αυτό φέτος έχει την τιμητική του, αφού σημείωσε ενα πολύ δυνατό comeback.
go glam 16
Μια συνηθισμένη απόχρωση, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μου αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις! Ανοιχτό ροζ-λιλά με περλέ τελείωμα.
copper island 59
Λατρεύω αυτά τα σκούρα χρυσά, bronze χρώματα. Μου θυμίζει πολύ τη σκιά amber lights της MAC, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνη έχει πιο λεπτή υφή, ενώ η συγκεκριμένη έχει πιο έντονο shimmer.
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets