Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Top 5 : Mascara


Τα μάτια είναι ο καθρεύτης της ψυχής...γνωστή η φράση.. 
Το δυνατό σημείο κάθε γυναίκας...Αποπνέουν μυστήριο και το μακιγιάζ έρχεται να αναδείξει αυτή την ομορφιά στο μέγιστο. Το βασικότερο βήμα στο βάψιμο είναι αδιαμφισβήτητα η mascara. Οι έντονες βλεφαρίδες πάντα τραβάνε τα βλέμματα, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. 

Αυτό το κομμάτι ακριβώς είναι και το αγαπημένο μου. Στο βάψιμο θέλω να τονίζω κυρίως τα μάτια και φυσικά κάτι τέτοιο δε θα ήταν εφικτό χωρίς την εξέχουσα συμβολή του προϊόντος αυτου!! Όταν ξεκίνησα να βάφομαι, όπως και για τις περισσότερες κοπέλες, οι πρώτες και οι μοναδικές μου κινήσεις ήταν το κραγιόν και η mascara. Από τότε μέχρι και σήμερα ψάχνω κυρίως ένα πράγμα τη στιγμή της αγοράς: όγκο! Και βάσει αυτού του κριτηρίου επέλεξα και τις top αγαπημένες μου.


Maybelline - The Colossal: Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ με διαφορά! Δίνει απίστευτο όγκο, διαχωρισμό και μήκος. Εάν λάβουμε υπόψη και τον παράγοντα τιμή , εφόσον είναι σχετικά φθηνή είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Μοναδικό αρνητικό το ότι έχει έντονο άρωμα από μελισσοκέρι.
Lancome - Hypnose: Η mascara που έγινε μύθος...Όλες τη γνωρίζούμε, όλες τη θέλουμε...Το αποτέλεσμα που δίνει στις βλεφαρίδες είναι αξεπέραστο και δεν έχει γίνει αδίκως αντικείμενο θαυμασμού. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή της, πράγμα που μας ωθεί σε άλλες μάρκες.
Erre Due - Wonderlash: Αρκετά υποτιμημένο προϊόν κατά τη γνώμη μου. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή, αλλά με πολύ καλή ποιότητα και απίστευτα πλούσιες βλεφαρίδες. Παράλληλα, ο διαχωρισμός και το μήκος είναι εξίσου ένα από τα δυνάτα της σημεία.


L'oreal - Volume Million Lashes: Μια masara - love or hate...ή που θα τη λατρέψετε ή που θα την πετάξετε στα σκουπίδια. Τα δεδομένα είναι τα εξής: καταπληκτικός όγκος και διχωρισμός, πολύ καλό μήκος, έντονο άρωμα, φεύγει δύσκολα και κολλάει. Με το "κολλάει" εννοώ πως μετά την εφαρμογή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακουμπήσετε τις βλεφαρίδες σας...πέρνουν ότι σχήμα τους δώσετε, οπότε θα καταλήξετε με κολλημένες βλεφαρίδες ή λίγο "στραβές". Συνεπώς: μη ξυστείτε, μη ξαπλώσετε, μη τσακακωθείτε.
Clinique - High Impact: Διαχρονικά αγαπημένη! Ο όγκος και ο διαχωρισμός που δίνει με αφήνουν πάντα ευχαριστημένη. Επιπέον, η τιμή της δεν ξεφεύγει. Το μόνο αρνητικό το οποίο παρατήρησα είναι πως η διάρκειά της δεν είναι η μέγιστη που θα προτιμούσα, όπως οι υπόλοιπες.

Ίσως παρατηρήσατε πως η πλειονότητα των προϊόντων που αναφέρθηκα βρίσκεται στην πιο οικονομική μεριά (Μaybelline, Εrre Due). Αυτό συμβαίνει κυρίως διότι θεωρώ ακράδαντα πως οι καλυτερες mascara είναι οι φθηνές, διότι έχουν περισσότερο χρώμα και λιγότερα ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνες, καθώς κοστίζουν. Έχω δοκιμάσει και άλλες μάρκες, όπως Dior, Estee Lauder κλπ, όμως δε με ενθουσίασαν. Μόνο η Lancome είναι η πιο ακριβή που πραγματικά σημειώνει αισθητή διαφορά.

Παράλληλα, θα ήταν καλό να προσθέσω ότι για κάθε προϊόν υπάρχει και διαφορετική ανταπόκριση από τον καθένα, διότι αναζητούμε διαφορετικά στοιχεία. Αυτά ήταν όσα "λειτούργησαν" για εμένα. Π.χ. φημισμένα προϊόντα όπως Maybelline Falsies, YSL Volume Effet Faux Cils, Estee Lauder Sumptuous με έκαναν να κλάψω τα χρήματα που ξόδεψα...

xxx

2 σχόλια:

  1. ayth h colossal einai pregmatika toso kalh???tha th dokimasw!me evales se peirasmo!an kai exw hdh arketes maskara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την λατρεύω!! Έχουν βγάλει και την colossal cat eyes (που τις γυρίζει) αλλά η original νομίζω σε όγκο είναι καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Wordpress Gadgets