Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σας χτύπησαν τα παπούτσια; Χτυπήστε τα κι εσείς! Τέλος η ταλαιπωρία για τα κάτω άκρα!

Τα παπούτσια είναι από τα πιο αγαπημένα και λατρεμένα αντικείμενα μιας γυναίκας. Τα επιλέγουμε με βάση το πόσο μας εντυπωσίασαν στο πόδι και όχι με την άνεση που νιώθαμε ενώ τα δοκιμάζαμε. Ειδικά πέδιλα με μικρά λουράκια που δένουν στο πόδι σχεδόν πάντα αφήνουν τα σημάδια τους. Για την ακρίβεια με τα παπούτσια γίνεται ότι και με τους άντρες. Μας παιδεύουν, μας πονάνε αλλά τα δεχόμαστε με τα ελαττώματά τους και τα αγαπάμε ακόμα και αν δεν το αξίζουν.
Το νέο, όμως, είναι το εξής : Υπάρχει λύση για να μην μας ταλαιπωρούν ( τα παπούτσια, όχι οι άντρες)!

Όταν έχει μεσολαβήσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που φορέσαμε ένα ζευγάρι, αυτό χάνει τη φόρμα του ποδιού μας και σκληραίνει. Ως αποτέλεσμα, συνήθως τα πόδια μας πληγώνονται και πονάνε αφόρητα.
Και ως από μηχανής θεός….η βαζελίνη! 

Και όμως αληθινό…Συμβάλει δραστικά στο να προστατέψουμε στην σωματική μας ακεραιότητα. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Με το δάχτυλό μας απλώνουμε μια πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία που συνήθως μας χτυπάνε τα παπούτσια. Στην ουσία λειτουργεί ως λιπαντικό και δεν υπάρχει τριβή μεταξύ ποδιού και παπουτσιού.



Με μια πολύ απλή κίνηση, λοιπόν, γλιτώνουμε πόνο, πληγές, φουσκάλες και άλλες αντιαισθητικές και επίπονες επιπτώσεις. Δεν είναι υπέροχο; Ήταν ένα κολπάκι που έμαθα σχετικά πρόσφατα. Με βοήθησε πολύ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets