Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Quick tip! Κραγιόν ματ που διαρκεί!

MAC-Paris Fashion Week AW 2012
Τα ματ κραγιόν έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, τείνουν να δείχνουν πιο φυσικά και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες. Ειδικά στα έντονα χρώματα εάν δε φροντίσουμε να μείνει στη θέση του, υπάρχει η περίπτωση του αντιαισθητικού ξεθωριάσματος.

Με λίγες κινήσεις μπορούμε πολύ εύκολα να έχουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!
Αρχικά ζωγραφίζουμε το περίγραμμα το χειλιών με ένα μολύβι στην απόχρωση της αρεσκείας μας, ενώ με ένα πινελάκι χειλιών απλώνουμε την αντίστοιχη απόχρωση του κραγιόν. Έπειτα, χωρίζουμε ένα χαρτομάντιλο στα 2 και τοποθετούμε το ένα κομμάτι επάνω στα χείλη. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο είτε πούδρας, είτε ρουζ, βάζουμε πάνω στο σημείο των χειλιών πούδρα. Η πούδρα αυτή γίνεται να είναι transluscent αλλά και κανονική. 

Το χαρτομάντιλο βοηθά στην εξισορρόπηση των ποσοτήτων: απορροφά την πλεονάζουσα ποσότητα του κραγιόν και παράλληλα δεν αλλοιώνει την απόχρωση του από την πούδρα.
Η πούδρα συμβάλλει στην εξάλειψη της φυσικής λιπαρότητας που έχουν τα κραγιόν, επομένως έχουμε ένα ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον, εμποδίζει τη μεταφορά του κραγιόν στις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη.
Με το πινέλο ασκείται η ακριβώς απαραίτητη πίεση, δημιουργώντας το ποθητό αποτέλεσμα χωρίς να μεταφερθεί μεγαλύτερη ποσότητα στο χαρτομάντιλο. όπως θα γινόταν εάν την απλώναμε με τα χέρια.

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets