Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Benefit - Confessions of a concealaholic


To concealer είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε πρόβλημα! Κόκκινα μάτια, μαύροι κύκλοι, σπυράκια, άτονη επιδερμίδα, πρόσωπο χωρίς λάμψη, η λύση είναι μία.Το kit της Benefit υπόσχεται άψογη επιδερμίδα που ακτινοβολεί και ρύθμιση όποιας φύσης ατελειών, με ταυτόχρονη τόνωση των επιθυμητών σημείων. 

To kit απαριθμεί στο σύνολο 4 concealer , ενώ συμπεριλαμβάνεται ένα primer, ένα προϊόν για highlight και 2 πινελάκια. Τα πινελάκια, βέβαια, όπως ίσως διαπιστώσετε, είναι λίγο-πολύ άχρηστα. Άλλωστε ως στέρεα μορφή concealer όλα απαιτούν τη θερμότητα από τα δάχτυλα για να αναμειχθούν με το δέρμα. Επιπλέον, εσωκλείονται και οδηγίες χρήσης για το κάθε προϊόν με τα ανάλογα σκιτσάκια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των συσκευασιών της Benefit.

That Gal: Tο primer που τόσος κόσμος αναδεικνύει ως το καλύτερο που έχουν δοκιμάσει και η αλήθεια είναι πως για πολύ καιρό βρίσκεται στις top προτιμήσεις των beauty-experts. Προσωπικά δεν κατάλαβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά στο μακιγιάζ μου με τη χρήση του. Όμως, δεν επιμένω καθώς δεν είχα ποτέ επιδερμίδα που να επιτάσσει χρήση primer. Παρότι η συσκευασία του είναι τοσοδούλα η ποσότητά του είναι υπέραρκετή για να κρατήσει αρκετό καιρο. Ειδικά εάν σκεφτείτε πως το προτεινόμενο μέγεθος για κάθε χρήση είναι μικρότερο του μπιζελιού, καθώς δεν προορίζεται για την κάλυψη ολόκληρης της επιφάνειας του προσώπου.

Erase paste: Ένα ακόμα προϊόν πολυφημισμένο για τις σχεδόν μαγικές του ιδιότητες για την κάλυψη των μαύρων κύκλων. Με ελαφρώς σομόν απόχρωση, εξουδετερώνει το μπλε από την περιοχή των ματιών όπως κανένα άλλο concealer. Και σε αυτή τη συσκευασία το μικρό αυτό βαζάκι περιέχει τόση ποσότητα που θα κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό από ότι τολμάτε να φανταστείτε. 

Bo-ing: To κλασικό καλυπτικό προϊόν της εταιρίας κατάλληλο για τις ατέλειες. Στο kit υπάρχουν οι δύο αποχρώσεις, μια ανοιχτή και μια πιο σκούρη, ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειλικρινά...αυτό με το "mix the two conealers to get the perfect colour" concept δεν το κατάλαβα ποτέ! Η φόρμουλα του σαν προϊόν είναι πολύ καλή, αλλά το ανοιχτό ήταν πολύ ανοιχτό και το σκούρο πολύ σκούρο! Και όχι δεν κατάφερα ποτέ να πετύχω τη σωστή απόχρωση...ποτέ όμως. Το μόνο που κατάφερα ήταν να τα χρησιμοποιήσω για φωτοσκιάσεις.

Lemonaid: Σε κίτρινη απόχρωση για την εξουδετέρωση της κοκκινίλας που συνήθως έχουμε γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, το χρησιμοποιώ αρκετά και για την κάλυψη των μαύρων κύκλων, διότι τα χρώματά μου έχουν κίτρινη βάση και δένει πολύ καλά με την επιδερμίδα μου.

Eye bright: Το επίσης γνωστό μολύβι της Benefit προορισμένο για να δίνει λάμψη στα μάτια τοποθετώντας το ως highlighter. Έχει, όμως, μια δυσκολία...ενώ είναι "μολύβι" στο kit υπάρχει όπως και τα υπόλοιπα concealer, γεγονός που το κάνει πολύ πιο δύσκολο στην εφαρμογή.
Conclusion! Η Benefit συγκέντρωσε όλα τα best-seller προϊόντα της για την επιδερμίδα σε ένα μόνο kit, όπως άλλωστε τόσο επιτυχημένα έχει κάνει με πολλά από τα προϊόντα της. Μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα, η οποία όμως είναι αρκετά δύσκολη στην εφαρμογή. Η ένταξη όλων αυτών των προϊόντων στην καθημερινότητα μια γυναίκας μοιάζει μάλλον αδύνατη. 
Η τιμή του είναι πολύ καλή δεδομένου ότι περιλαμβάνει 6 καλυπτικά προϊόντα και κοστίζει όσο ένα από αυτά. Ωστόσο, η χρησιμότητά τους δεν δικαιώνουν την τιμή, εφόσον το πιο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά. 
Επίσης, η πολύ χαριτωμένη συσκευασία του σε στυλ ημερολογίου, δεν εμποδίζει τον αέρα, όσο και αν προσέχετε να επανατοποθετείτε τη διάφανη μεμβράνη. Επομένως, τα προϊόντα στεγνώνουν σχετικά γρήγορα, χωρίς να έχετε προλάβει να τα αξιοποιήσετε. Από αυτό, φυσικά, εξαιρούνται το σωληνάριο και το βαζάκι.
Προσωπικά θα πρότεινα με τα χρήματα που θα ξοδεύατε για την αγορά του kit, να τα επιλέγατε ένα προϊόν που θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε πολύ πιο εύχρηστα και κατάλληλα.

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets