Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Beauty test: Toyoko


Σε προηγούμενο post έχω αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους πλέον αποφεύγω τη χρήση του makeup και προσανατολίζομαι κυρίως σε κρέμα με χρώμα, ενώ χρησιμοποιώ concealer για περισσότερη κάλυψη. Παρότι ξεκίνησα με το σκεπτικό αγοράς νέου concealer, σκέφτηκα μήπως τελικά έπρεπε να πειραματιστώ λιγάκι με κάτι καινούριο...έτσι για να σπάσει η μονοτονία...

Κατέληξα, λοιπόν, στην εταιρία toyoko, καθότι ελληνική και θέλησα να την εξερευνήσω. Αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει! Πήρα, λοιπόν, makeup, concealer και πούδρα!

Silky radiant skin: Το makeup καλύπτει πολύ καλά και είναι σχετικά ενυδατικό, καθώς δεν άφησε να γίνουν διακριτά κάποια σημεία ξηρότητας. Η υφή του είναι αρκετά λεπτή και το αποτέλεσμα δε φαίνεται σε καμία περίπτωση βαρύ. Επίσης, ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η διάρκειά του, αφού η κάλυψή τους παραμένει άψογη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μάλιστα, η συσκευασία έχει και αντλία, πράγμα πολύ βολικό στη χρήση.

Perfect concealer: Πολύ λεπτή υφή και κάλυψη με φυσικό τελείωμα. Παρόλαυτά, η μυρωδιά του είναι πολύ έντονη. Εάν το χρησιμοποιήσετε στους μαύρους κύκλους, σταθεροποιήστε το με λίγη πούδρα, διότι έχει την τάση να κάθεται ελαφρώς στις γραμμές έκφρασης.

Perfect powder: Η πούδρα ήταν μια πολύ ευχάριστη ανακάλυψη! Ωραία υφή, φυσικό αποτέλεσμα, κάλυψη. Απόλυτα ευχαριστημένη. Δεν περίμενα από ένα τόσο φθηνό προϊόν να είναι τόσο καλό. Σχεδόν μετάνιωσα για όσες ακριβές πούδρες έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, εκτός της MAC Mineralize Skin Finish Natural. Αν και θα μπορούσα να τη συγκρίνω σίγουρα με τη MAC Studio Fix. H συσκευασία, βέβαια, της πούδρας, έχει κάτι το απίστευτα αστείο...ο καθρέφτης στο εσωτερικό της, μοιάζει με εκείνους τους παιδικούς που παίζαμε μικρά. Μια μικρή αποτυχία, αλλά σκέφτομαι ότι τουλάχιστον συνδράμει στη διατήρηση της χαμηλής τιμής.

Δυστυχώς, επειδή η εταιρεία ανήκει στην κατηγορία καλλυντικών ευρείας κατανάλωσης η κατάσταση του stand δεν ήταν καθόλου προσεγμένη, κάτι για το οποίο τα καταστήματα καλλυντικών έχουν την ευθύνη, καθώς η εικόνα αυτή αποτελεί και δική τους "δυσφήμιση". Η αλήθεια είναι πως η τιμή των προϊόντων αυτών ήταν πραγματικά καλή. Πιο συγκεκριμένα, και τα τρία μαζί κόστιζαν 30euro. Νομίζω ήταν πολύ καλή ευκαιρία δεδομένου ότι πήρα την υποτίθεται luxe σειρά της εταιρίας.
xxx

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία δείχνουν! Θέλω κ εγώ να δοκιμάσω την πούδρα:)

    dreamofbeauty22.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, αξίζει μια δοκιμή νομίζω, για την τιμή της ειδικά βάζει σε πειρασμό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Wordpress Gadgets