Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

How to: Φτιάξε το δικό σου μαγιώ!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο δε μου αρέσει στο καλοκαίρι είναι το ότι κάποτε τελειώνει. Αν μπορούσα θα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο για να ζω σε ένα μόνιμο καλοκαίρι... Επιπλέον, κατι ακόμα που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να αγοράσω όλα τα μαγιώ που μου αρέσουν! 
Τα πολλά μαγιώ είναι απαραίτητα! Άλλο για τη θάλασσα, άλλο για μετά τη θάλασσα, άλλο για την ηλιοθεραπεία, άλλο για την πισίνα, άλλο για το βράδυ στο beach bar...ε να μη σε βλέπουν συνεχώς με το ίδιο... Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό και με τόσα που κυκλοφορούν καθίσταται αδύνατο να είσαι ευχαριστημένη....ειδικά όταν πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού που πλέον δεν έχει νόημα να χαλάσεις τα λεφτά σου, εφόσον δε θα το χαρείς για πολύ ακόμα.

Η κοπέλα στο παρακάτω video πολύ έξυπνα έφτιαξε το δικό της μπικίνι από μια απλή μπλούζα! Όταν υπάρχει μεράκι, όλα γίνονται!! Παρόλαυτά, χρειάζεται να επισημανθεί ότι ένα μπλουζάκι δε φτιάχνεται από αδιάβροχο υλικό και πολύ πιθανό είναι είτε να ξεθωριάσουν τα χρώματα, είτε να μην είναι πολύ άνετο στο νερό. Η κοπέλα, βέβαια, όπως θα δείτε χρησιμοποίησε και ένα δεύτερο κομμάτι ύφασμα στο εσωτερικό του μαγιώ, ώστε τουλάχιστον να μην γίνεται διάφανο όταν βραχεί. 
Το γεγονός, όμως, ότι είναι μια πολύ έξυπνη λύση έστω για ηλιοθεραπεία ή απλή βόλτα στην παραλία, δεν αλλάζει. Παράλληλα, αυτο το video είναι και μια πολύ καλή ιδέα για οποιαδήποτε "μετατροπή" κάποιου παλιού μπικίνι που βαρεθήκαμε!

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets