Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Eyeliner που σας απογοήτευσε;; Αλλάξτε του χρήση!

Μου έχει τύχει πολλές φορές να πάρω ένα μολύβι ματιών που να έχει ένα πολύ ωραίο χρώμα, αλλά όταν το χρησιμοποιήσω να μην δίνει ωραίο αποτέλεσμα ή να μουτζουρώνει και να τρέχει. Και ξέρω ότι είναι τόσο εκνευριστικό ειδικά όταν έχεις διαθέσει λίγα χρήματα παραπάνω για αυτό το προϊόν, να καταλαβαίνεις ότι σπατάλησες άδικα τα λεφτά σου.

Υπάρχει, όμως, λύση! Μην το πετάξετε και μην το καταχωνιάσετε στην άκρη του ραφιού σας! Χρησιμοποιείστε το σαν βάση! Επειδή η σύνθεσή του μοιάζει με αυτής της βάσης για της σκιές θα έχετε ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα. Ειδικά τα μαλακά μολύβια που συνήθως τρέχουν κάνουν την ιδανική βάση.

Απλά τραβήξτε απαλά άτακτες γραμμές σε όλο το βλέφαρο και στη συνέχεια κάντε το ομοιόμορφο χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας και ταμπονάροντας ελαφρά. Οι σκιές θα έχουν ένταση και διάρκεια. 

Ειδικά το μαύρο και το άσπρο μολύβι είναι ιδανικά για να τονίσετε το χρώμα των σκιών σας, αλλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις σκιές σας. Τα υπόλοιπα χρώματα θα έδειχναν καλύτερα με τα αντίστοιχα χρώματα.

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets